GHOGH’s STORY

Bara för att man är tjej betyder inte det nödvändigtvis att man tycker om rosa. Varför gör man skillnad på designen beroende på kön!? Den frågan ställde sig vår grundare som då nyfrälst MTB:are.

Ur den frågeställningen föddes idéen och grunden till GHOGH, resten är historia. GHOGH ägs och drivs av tränings och MTB-nördar som älskar att utmana oss själva i allt vi gör.

Vi tror och hoppas att fler som vi tänker att man oavsett vill se ball ut när man utövar sin sport. Vi kör i den största mån det går unisex på våra modeller då vår mission är att alla som vill ska kunna ha våra MTB-plagg.

Så triggas och gillar du tuffa utmaningar, förstår du innebörden av uttrycket ”Go Hard Or Go Home” och framför allt – håller du med? Då är du en av oss.

Vi älskar all form av hård träning och för oss finns inga ursäkter. Det ska vara blod, svett och tårar och en j*vla massa skratt, ihop eller själv, oavsett om du är amatör eller professionell utövare. Tror du precis som vi på att kroppens förmåga är oändligt mycket större än vad din hjärna och ditt intellekt säger till dig?

Älskar du oxå att krossa dom mentala spärrarna och på riktigt kliva ur komfortzonen? Då kommer du älska GHOGH och våra träningsplagg.

Med cool design, skön passform och genomtänkta materialval ska GHOGH- Go hard or go home, få dig att prestera ännu bättre. Skapta för att tjäna dig väl under hård träning och få dig att se ditt bästa ut när du gör det.

Vårt mission

Vi vill se till att du som oss krossar dom mentala spärrarna och kliver ur komfortzonen. När det gäller allt.

Livet är kort.

Go Hard or Go Home.