GHOGH – Viva Espania!

Ghogh_GO_Jersey

Även om vi såklart älskar gegga, lera, kalla blöta, vantar, skor, iskalla händer och piskande vindbyar i vad som känns i kontant motvind, fyllda med någon typ av ångbastudagg fast helt iskallt så måste vi säga att dra till Spanien nu och köra en vecka bike-vacay är fan inte helt fel!

Bike-Mania folks i ett hus med en vecka framför oss med en sjuhelvetes massa cykling. Synd att klaga. Snacka om lyx!

Vi utgår ifrån Lloret del mar. Sjukt mysigt litet samhälle med många grusvägar i dom grymma bergen som är runt oss. Utmaningen ligger främst i antalet höjdmeter…. Damn vad man får slita.

lloretcycling.com

Lätt att tanka över bra GPS-filer till cykeldatorn så hitta är inga problem och det erbjuds förutom utmanade höjdmeter tekniska partier och en hel del klättring så både motion och teknik-trännig blir det. När det ska matas mil på längre distanser så finns det drömska vyer längs kusterna, ladda med en massa vattenför även om vinden svalkar så tar törsten vid big time. Vi körde ett långpass med stopp för middag vid en liten taverna, mysigt värre.

Idag är det vilodag med ett besök in till Barcelona, 11 timar effektiv cykling på 3 dagar tar ut sin rätt och lite shopping och standhäng är ju aldrig fel 😉

Ghogh_Hjul

GHOGH-Spain


WE USE COOKIES ON THIS SITE, IF WE MAY

To increase your experience on this site, we would like to set some cookies.