FitnessFestivalen i Stockholm

GHOGH MTB & Sportswear fitnessfestivalen

WOW!! För en veckan sedan var GHOGH MTB & Sportswear på FitnessFestivalen i Stockholm. Nu har vi landat och nog smällt det, vilken freaking awsome festival, vilket pepp, vilken skön stämning, alla olika typer av träningsfolks möts och en näst intill magisk energi uppstår.

Vi är så jävla glada och tacksamma för alla som kom förbi oss i vår monter, älskade kläderna och tjatade lite med oss, det är så najs att få komma ut så och träffa er, tjöta och få er input på kläderna. Så kul att få lansera joggers, hoodies nya tränings t-shirts, belly hoodie mm. Och damn vad glada vi blir när ni gillar. För det som är själva grejen ju, att just folks som älskar träning lika mycket som oss ska dra på smilbanden när man ser ghogh, Go Hard or Home, inget man skämtar om men vet man så vet man, det är en fras som man triggar sig själv med många timmar på gymmet eller i skogen.

Sen att vår mäktigt imponerande influenser Patrik (pallatzius) aka the beast kamma hem titeln Europamästare och SM silver Chins, som grädde på moset friande han till sin fina tjej med, man kan inte annat är att bara tycka väldigt mycket om denna otroligt sköna och ödmjuka snubbe! Stort jäkla Grattis, du är helt galet grym Patrik!

Såhär ser patriks nuvarande facit ut. Imponerande!

💮🥈WORLD CHAMP PULLUPS
💮🥇EUROPEAN CHAMP F5
💮🥇SWEDISH CHAMP BICEPS
💮🥈CHINS SM


WE USE COOKIES ON THIS SITE, IF WE MAY

To increase your experience on this site, we would like to set some cookies.